Skip to content

Contact

This is our CREW

Organisatie

Hieronder vind je meer informatie en contactpersonen van de organisatie van Nighthaven.

No-Image-NH

Hans van der Steen

Voorzitter
No-Image-NH

Marjon van der Steen

Secretaris
No-Image-NH

Tim Bogers

Penningmeester
No-Image-NH

Tim van der Steen

Hoofd Spelleiding
No-Image-NH

Maikel Philippi

Website Beheerder

Vertrouwens Persoon

Als vereniging (Wij) streven we ernaar om een veilige en inclusieve omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom en gerespecteerd voelt. Als organisatie begrijpen we het belang van het bieden van een vertrouwde plek waar iedereen zich vrij kan voelen om zichzelf te zijn en te genieten van de activiteiten die we organiseren.

Om ervoor te zorgen dat dit doel wordt behaald, hebben we een toegewijd team van vertrouwenspersonen. Deze personen staan klaar om te luisteren, te ondersteunen en eventuele zorgen serieus te nemen. Of het nu gaat om problemen met betrekking tot ongewenst gedrag, conflicten, of andere zaken die invloed hebben op onze evenementen, onze vertrouwenspersonen zijn er om te helpen.

Wij hechten veel waarde aan open communicatie en moedigen iedereen aan om contact op te nemen met onze vertrouwenspersonen als ze zich ongemakkelijk voelen, vragen hebben of assistentie nodig hebben. Je kan hier ook altijd contact over opnemen met de organisatie. Alle gesprekken met onze vertrouwenspersonen worden vertrouwelijk behandeld, en er zal alles aan worden gedaan om een respectvolle en oplossingsgerichte benadering te bieden.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat Nighthaven een positieve en ondersteunende gemeenschap blijft. Aarzel niet om contact op te nemen met onze vertrouwenspersonen of organisatie als dat nodig is, en laten we samen bouwen aan een omgeving waarin iedereen zich thuis mag voelen.

Neem Contact met ons op

Voornaam *
Achternaam *
Mobiel Nummer
Email Adres
Contact *
Bericht *