Skip to content

Nieuwe Website?

Ja! Je leest het goed. Nighthaven heeft de website een upgrade gegeven. Onze website was wel toe aan een nieuw likje verf. Langzaam zal hier steeds meer informatie over beschikbaar komen over de volgende evenementen. Dus lees zeker verder!

Waarom?

De website van Nighthaven was nog van toen we als Stichting zijn begonnen. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder. Ook deed de techniek niet meer wat hij moest doen waardoor we ook wel eens problemen hadden met inschrijvingen.. Dat willen we natuurlijk voorkomen. De website moet overzichtelijk zijn maar ook betrouwbaar. Daarom hebben wij na Solstice 1 de website in Onderhoud gezet en is onze ‘Admin’ druk bezig geweest met het vernieuwen van de website.

Inschrijven?

Hebben we je al helemaal warm gemaakt voor komende evenementen? wacht dan nog heel even af met inschrijven. Deze zullen binnenkort open gaan. Wacht nog heel even op het nieuwsbericht of bericht op facebook zodat wij klaar zijn om jullie inschrijvingen te verwerken. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om jullie feedback te horen (en jullie weer te zien natuurlijk!)

– Team Nighthaven

admin
Author: admin

Reacties

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Squeeks

20
Januari 2024
Wat leuk om te horen dat je geintresserd bent in een evenement van Nighthaven! in aanloop naar het openen van de inschrijvingen is nog niet alle informatie over komende evenementen beschikbaar op onze website.
15
Januari 2024
Ja! Je leest het goed. Nighthaven heeft de website een upgrade gegeven. Onze website was wel toe aan een nieuw likje verf. Langzaam zal hier steeds meer informatie over beschikbaar komen over de volgende evenementen.