Skip to content

Laatste Squeeks (News)

Wat leuk om te horen dat je geintresserd bent in een evenement van Nighthaven! in aanloop naar het openen van de inschrijvingen is nog niet alle informatie over komende evenementen beschikbaar op onze website. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? neem dan een kijkje op een van onze Social Media kanalen.

Facebook

Neem een kijkje op onze Facebook Pagina. Hier zitten veel mensen uit ons dorp om het te hebben over leuke dingen. De Organisatie laat hier ook de laatste ontwikkelingen horen voor volgende evenementen (Voor en na het evenement!). Hier kan je ook foto’s delen of terugzien van afgelopen evenementen.

Discord

De link voor Discord staat nog niet op de website, deze komt binnenkort beschikbaar.

admin
Author: admin

Reacties

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde Squeeks

20
Januari 2024
Wat leuk om te horen dat je geintresserd bent in een evenement van Nighthaven! in aanloop naar het openen van de inschrijvingen is nog niet alle informatie over komende evenementen beschikbaar op onze website.
15
Januari 2024
Ja! Je leest het goed. Nighthaven heeft de website een upgrade gegeven. Onze website was wel toe aan een nieuw likje verf. Langzaam zal hier steeds meer informatie over beschikbaar komen over de volgende evenementen.